Welcome, Guest. Please login or register.
January 25, 2021, 01:32:02 AM
Home Help Login Register
News:

Shanky Technologies Poker Bot Support Forum  |  General Category  |  Discussion Board (Moderator: sngbot)  |  Topic: Bet365 Beta Testing -- please post feedback! 0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 Print
Author Topic: Bet365 Beta Testing -- please post feedback!  (Read 44844 times)
Alex04
Confused Newbie
*

Karma: 0
Posts: 15


« Reply #80 on: July 05, 2016, 03:26:54 PM »

Are the Twister 3 Man Sit'n Go's supported as well?
Logged
Egor
Forum Admin
Extreme Botter
*****

Karma: 365
Posts: 33927



WWW
« Reply #81 on: July 05, 2016, 07:31:41 PM »

Quote
Are the Twister 3 Man Sit'n Go's supported as well?

Please test and report!

 bowdown thanks
Logged

Please do not PM me about license issues or help stuff - email me or use the Help board. Thanks! -Egor
FoldEm89
Confident Newbie
**

Karma: 1
Posts: 59



« Reply #82 on: July 05, 2016, 11:08:12 PM »

While watching the bot today, I found a misread.

The table looked like this:


Bot log:
Shanky Technologies Holdem Version 8.1.6: Hand: Jh 6h
Players = 4 Fold
hands played in session = 48
in timer: players = 4, folds in game= 1, raises = 0, checks = 0, calls = 2, bets = 0, folds = 1
casino = Ipoker New 6 Max, game = No Limit Cash, BB = 0.04, Pot = 3 BBs, Stack = 4.98, TI = 0 BBs
Amount To Call = 0 BBs
In Small Blind
Fold
in small blind, calls >=2. Changing action from FOLD to CALL
clicking Call
Flop: Js 5h 6s
Board: 2 suits no possible straight
have two pair including top pair
in timer: players = 4, folds in game= 1, raises = 0, checks = 0, calls = 0, bets = 0, folds = 0
casino = Ipoker New 6 Max, game = No Limit Cash, BB = 0.04, Pot = 4 BBs, Stack = 4.96, TI = 1 BBs
Amount To Call = 0 BBs
opponents = 3, position = first
Raise
Default Profile: "Doodle v109", Action = raisepot force
clicking POT
clicking Bet
Turn: Js 5h 6s 4h
Board: No Pai

So basically the bot misread the 8s for a 6s..

I am using the Danish Bet365 client. The Danish 888 client misread some cards too as specified in a different post.

UPDATE: 8h does not get misread. Maybe it is only 8s? Will update when I know about the other 8 cards.

UPDATE 2: 8c got misread as 6c on the flop. Maybe it's a black card problem?

UPDATE 3: 8c did not get misread when it was a hole card Huh?. 8d did not get misread at the turn.
« Last Edit: July 05, 2016, 11:58:35 PM by FoldEm89 » Logged
motmot
Confused Newbie
*

Karma: 0
Posts: 6


« Reply #83 on: July 06, 2016, 10:57:54 PM »

Amount To Call = 0 BBs
Clicking Call


Is this normal? If amount to call is 0 BB, should't it be "Clicking Check" ?
Logged
Egor
Forum Admin
Extreme Botter
*****

Karma: 365
Posts: 33927



WWW
« Reply #84 on: July 06, 2016, 11:25:58 PM »

it's normal, just the way the bot reports that action
Logged

Please do not PM me about license issues or help stuff - email me or use the Help board. Thanks! -Egor
beardeddragon
Serious Botter
***

Karma: 26
Posts: 528


« Reply #85 on: July 07, 2016, 05:50:50 PM »

glad someone else is reporting it missreading cards, I just got it again:

read the 3d on the board as 9d

Shanky Technologies Holdem Version 8.1.6: Hand: Qs Kh
Players = 4 have KQ
Raise if no raises but fold if 2+ raises cold. + modified instructions
hands played in session = 11
in timer: players = 4, folds in game= 1, raises = 0, checks = 0, calls = 0, bets = 0, folds = 1
casino = Ipoker New 6 Max, game = No Limit Cash, BB = 0.04, Pot = 1 BBs, Stack = 5.36, TI = 0 BBs
Amount To Call = 1 BBs
User defined variable User6Max set to true at line 95
User defined variable UserHighPFR set to true at line 96
User defined variable UserEarlyPosition set to true at line 113
User defined variable UserNoRaisesBeforeIActPreFlop set to true at line 115
User defined variable UserNoCallsBeforeIActPreFlop set to true at line 117
User defined variable UserNoActionBeforeIActPreFlop set to true at line 119
Matching user defined condition at line 2028, Action = raise 3 force
typing 0.16
clicking Raise
Flop: Jc 8s 6h
Board: 3 suits no possible straight
have two overcards
in timer: players = 4, folds in game= 2, raises = 0, checks = 1, calls = 0, bets = 0, folds = 0
casino = Ipoker New 6 Max, game = No Limit Cash, BB = 0.04, Pot = 12 BBs, Stack = 5.20, TI = 4 BBs
Amount To Call = 0 BBs
opponents = 2, position = middle
If Pot Size >= 7 big blinds Play if no raise else fold
User defined variable UserOnlyOneHighCardOnFlop set to true at line 3902
User defined variable UserHighCardOnFlop set to true at line 3903
Matching user defined condition at line 6044, Action = bet 70% force
typing 0.35
clicking Bet
Turn: Jc 8s 6h 9d
Board: No Pair possible straight (up to two of one suit), two cards needed to make straight
in timer: players = 4, folds in game= 3, raises = 0, checks = 0, calls = 0, bets = 1, folds = 0
casino = Ipoker New 6 Max, game = No Limit Cash, BB = 0.04, Pot = 31 BBs, Stack = 4.85, TI = 12 BBs
Amount To Call = 1 BBs
opponents = 1, position = last
Fold
User defined variable UserOnlyOneHighCardOnTurn set to true at line 6622
User defined variable UserFishBettorOnTurn set to true at line 6638
User defined variable UserMinBettorOnTurn set to true at line 6639
Matching user defined condition at line 8740, Action = call force
clicking Call
River: Jc 8s 6h 9d Tc
Board: No Pair possible straight no possible flush, only one card needed to make straight
have nut straight
in timer: players = 5, folds in game= 4, raises = 0, checks = 0, calls = 0, bets = 1, folds = 0
casino = Ipoker New 6 Max, game = No Limit Cash, BB = 0.04, Pot = 33 BBs, Stack = 4.81, TI = 13 BBs
Amount To Call = 1 BBs
opponents = 1, position = last
Raise
User defined variable UserHadStraightOnRiver set to true at line 9540
User defined variable User4CardStraightOnBoardOnRiver set to true at line 9553
User defined variable UserStraightRiskOnRiver set to true at line 9554
User defined variable UserFishBettorOnRiver set to true at line 9558
User defined variable UserMinBettorOnRiver set to true at line 9559
Matching user defined condition at line 10495, Action = raise 75% force delay 3
typing 1.03
clicking Raise


Logged
A155
Confused Newbie
*

Karma: 0
Posts: 7


« Reply #86 on: July 08, 2016, 09:01:53 PM »

Shanky Technologies Holdem Version 8.1.6: Hand: Qh Ah
Players = -1 have AQ suited
Raise if no raises but fold if 2 raises cold else play
hands played in session = 2
in timer: players = -1, folds in game= -2, raises = 0, checks = 0, calls = 0, bets = 0, folds = -2
casino = Ipoker New 6 Max, game = No Limit Tourny, BB = 120.00, Pot = 0 BBs, Stack = unknown, TI = 0 BBs
Amount To Call = 1 BBs

I make sitting from first post. MTT 9 max Winner poker.
Logged
Egor
Forum Admin
Extreme Botter
*****

Karma: 365
Posts: 33927



WWW
« Reply #87 on: July 08, 2016, 11:51:48 PM »

Winner Poker is not yet supported - only Bet365

MS will test for the specific board cards mentioned above....
Logged

Please do not PM me about license issues or help stuff - email me or use the Help board. Thanks! -Egor
Egor
Forum Admin
Extreme Botter
*****

Karma: 365
Posts: 33927



WWW
« Reply #88 on: July 09, 2016, 07:31:01 AM »

Settings updated in the first post to show how to configure betting buttons
Logged

Please do not PM me about license issues or help stuff - email me or use the Help board. Thanks! -Egor
swampy
Experienced Botter
*****

Karma: 26
Posts: 401


Shanky Bonus Bots Rock!


« Reply #89 on: July 09, 2016, 01:21:09 PM »

Shanky Technologies Holdem Version 8.1.6: Hand: Jd 6c
Players = 5 Fold
hands played in session = 19
in timer: players = 5, folds in game= 2, raises = 0, checks = 0, calls = 0, bets = 0, folds = 2
casino = Ipoker New 6 Max, game = No Limit Cash, BB = 0.04, Pot = 1 BBs, Stack = 1.02, TI = 0 BBs
Amount To Call = 1 BBs
User defined variable User_Retribution set to true at line 59
User defined variable User6max set to true at line 92
User defined variable UserOpened set to true at line 94
User defined variable UserOpen set to true at line 96
User defined variable UserNot_Raises_Before_I_Act set to true at line 102
User defined variable User3Left set to true at line 112
User defined variable User_LP set to true at line 122
Matching user defined condition at line 5233, Action = fold force
clicking Fold
detected missed click
missed click, restoring state
in timer: players = 5, folds in game= 2, raises = 0, checks = 0, calls = 0, bets = 0, folds = 2
casino = Ipoker New 6 Max, game = No Limit Cash, BB = 0.04, Pot = 1 BBs, Stack = 1.02, TI = 0 BBs
Amount To Call = 1 BBs
User defined variable User_Retribution set to true at line 59
User defined variable User6max set to true at line 92
User defined variable UserOpened set to true at line 94
User defined variable UserOpen set to true at line 96
User defined variable UserNot_Raises_Before_I_Act set to true at line 102
User defined variable User3Left set to true at line 112
User defined variable User_LP set to true at line 122
Matching user defined condition at line 5233, Action = fold force
clicking Fold
detected missed click
missed click, restoring state
in timer: players = 5, folds in game= 2, raises = 0, checks = 0, calls = 0, bets = 0, folds = 2
casino = Ipoker New 6 Max, game = No Limit Cash, BB = 0.04, Pot = 1 BBs, Stack = 1.02, TI = 0 BBs
Amount To Call = 1 BBs
User defined variable User_Retribution set to true at line 59
User defined variable User6max set to true at line 92
User defined variable UserOpened set to true at line 94
User defined variable UserOpen set to true at line 96
User defined variable UserNot_Raises_Before_I_Act set to true at line 102
User defined variable User3Left set to true at line 112
User defined variable User_LP set to true at line 122
Matching user defined condition at line 5233, Action = fold force
clicking Fold
bot's cards not found, len = 0
Are you sure you have set preferred seat correctly?
missed click, restoring state
in timer: players = 5, folds in game= 2, raises = 0, checks = 0, calls = 0, bets = 0, folds = 2
casino = Ipoker New 6 Max, game = No Limit Cash, BB = 0.04, Pot = 1 BBs, Stack = 1.02, TI = 0 BBs
Amount To Call = 1 BBs
User defined variable User_Retribution set to true at line 59
User defined variable User6max set to true at line 92
User defined variable UserOpened set to true at line 94
User defined variable UserOpen set to true at line 96
User defined variable UserNot_Raises_Before_I_Act set to true at line 102
User defined variable User3Left set to true at line 112
User defined variable User_LP set to true at line 122
Matching user defined condition at line 5233, Action = fold force
Unable to verify cards, game state = 1

i dont no what it happend.
 Shocked
Logged
Egor
Forum Admin
Extreme Botter
*****

Karma: 365
Posts: 33927



WWW
« Reply #90 on: July 09, 2016, 06:59:14 PM »

You got stuck in a loop, possibly from interference of some kind...
Logged

Please do not PM me about license issues or help stuff - email me or use the Help board. Thanks! -Egor
motmot
Confused Newbie
*

Karma: 0
Posts: 6


« Reply #91 on: July 11, 2016, 12:02:55 PM »

Hi Egor.

Any ETA on a new patch to fix the issues? I'm still having the issue I previously described, which is the bot not recognizing a raise and having Amount to Call = 0 BB by mistake (and hence clicking call). it's ruining the game.

Thanks Smiley
Logged
Egor
Forum Admin
Extreme Botter
*****

Karma: 365
Posts: 33927



WWW
« Reply #92 on: July 11, 2016, 06:46:21 PM »

There will hopefully be a new version posted soon and then we'll need new bug reports.

What I fear, though, is that because we are moving to OCR support for all these sites is that some screens are simply not going to be able to be read properly (touch screens, TV screens, dual monitors, and super-large monitors).
Logged

Please do not PM me about license issues or help stuff - email me or use the Help board. Thanks! -Egor
motmot
Confused Newbie
*

Karma: 0
Posts: 6


« Reply #93 on: July 20, 2016, 01:46:29 PM »

Egor can you please work on a patch for detecting raise amount correctly?

More often than not, it recognizes the raise amount as 0 BB and so presses call, no matter how much the actual raise is! It's a waste of money to let the bot play. Please can you fix this quickly?

I'm willing to provide more info/details whenever you need.

Thanks
Logged
Egor
Forum Admin
Extreme Botter
*****

Karma: 365
Posts: 33927



WWW
« Reply #94 on: July 20, 2016, 06:11:03 PM »

no one else is having that problem motmot and it's not something we can duplicate -- so your best move is to email us a BMP screenshot and include details about your PC/monitor setup.

 thanks

Logged

Please do not PM me about license issues or help stuff - email me or use the Help board. Thanks! -Egor
FoldEm89
Confident Newbie
**

Karma: 1
Posts: 59



« Reply #95 on: July 24, 2016, 10:11:51 PM »

I have been permanently banned from Bet365 without reason, and since the bot misreads cards on 888 I have nowhere to run the bot anymore (No other sites that the bot works on allows Danish players).

I already sent the .BMP screenshots and received a reply from both Egor and MS, but still haven't recieved an update, so now I ask here:

What is the status of the Danish 888 client card-misreads?  Huh?
Logged
Egor
Forum Admin
Extreme Botter
*****

Karma: 365
Posts: 33927



WWW
« Reply #96 on: July 25, 2016, 02:41:03 AM »

We're looking into it.

Does America's Cardroom not allow Danish players? Interesting they would allow US players but not Danes.

Does Betfair allow Danes? They are next on the list...
Logged

Please do not PM me about license issues or help stuff - email me or use the Help board. Thanks! -Egor
Thid007
Confused Newbie
*

Karma: 0
Posts: 4


« Reply #97 on: July 25, 2016, 10:37:28 AM »

Currently reading any one in stack size as a 7, for instance starting a tournament with 1,500 it reads 7,500. I have tried at default 1920 x 1080 and changed 1280 x 1024. Both bot and poker room is run as administrator. Windows 10
Logged
FoldEm89
Confident Newbie
**

Karma: 1
Posts: 59



« Reply #98 on: July 25, 2016, 04:49:41 PM »

We're looking into it.

Does America's Cardroom not allow Danish players? Interesting they would allow US players but not Danes.

Does Betfair allow Danes? They are next on the list...

Okay good to know.

I thought America's Cardroom was only for Americans, but I will check it out.

Betfair allows Danes, nice that you are working on that aswell.

Cheers  thumbsup
Logged
piden
Botter
***

Karma: 12
Posts: 161

Shanky Bonus Bots Rock!


« Reply #99 on: July 25, 2016, 08:07:12 PM »

Okay good to know.

I thought America's Cardroom was only for Americans, but I will check it out.

Betfair allows Danes, nice that you are working on that aswell.

Cheers  thumbsup
The bot has never worked on the Danish 888, the Danish poker client is not the same as the other clients because we use Nem-ID.
I am Danish myself and uses this one http://www.mediafire.com/download/454b7bml5r3hmls/888poker_installer_main.exe through a VPN connection
« Last Edit: July 25, 2016, 08:14:54 PM by Egor » Logged
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 Print 
Shanky Technologies Poker Bot Support Forum  |  General Category  |  Discussion Board (Moderator: sngbot)  |  Topic: Bet365 Beta Testing -- please post feedback!
Jump to:  


Login with username, password and session length

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!