Welcome, Guest. Please login or register.
January 25, 2021, 12:26:44 AM
Home Help Login Register
News:

Shanky Technologies Poker Bot Support Forum  |  General Category  |  Discussion Board (Moderator: sngbot)  |  Topic: Speed Poker 0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 Print
Author Topic: Speed Poker  (Read 20770 times)
Egor
Forum Admin
Extreme Botter
*****

Karma: 365
Posts: 33926



WWW
« Reply #40 on: August 18, 2012, 11:45:27 PM »

what site?
Logged

Please do not PM me about license issues or help stuff - email me or use the Help board. Thanks! -Egor
Raptor
Botter
***

Karma: 5
Posts: 117


« Reply #41 on: August 19, 2012, 12:48:11 AM »

ipoker
Logged
Egor
Forum Admin
Extreme Botter
*****

Karma: 365
Posts: 33926



WWW
« Reply #42 on: August 19, 2012, 01:16:38 AM »

 lol yes I knew that because it was Speed Poker

is it Poker770?
Logged

Please do not PM me about license issues or help stuff - email me or use the Help board. Thanks! -Egor
Raptor
Botter
***

Karma: 5
Posts: 117


« Reply #43 on: August 19, 2012, 01:54:47 AM »

sorry, william hill
Logged
Egor
Forum Admin
Extreme Botter
*****

Karma: 365
Posts: 33926



WWW
« Reply #44 on: August 19, 2012, 05:14:11 AM »

most people report no issues with it there so i susepct it is system related, be great if I knew just a whole lot about your computer, OS, VM or not, add-on software running, etc.
Logged

Please do not PM me about license issues or help stuff - email me or use the Help board. Thanks! -Egor
Raptor
Botter
***

Karma: 5
Posts: 117


« Reply #45 on: August 19, 2012, 07:16:48 PM »

XP VM, 512 MB Ram, 1 Core
Logged
cecispock
Botter
***

Karma: -5
Posts: 214



« Reply #46 on: August 22, 2012, 08:31:03 PM »

Try  to download the  XP  lite version, or the  XP performance edition for your VM.

Logged

I can't understand why a person will take a year to write a novel when he can easily buy one for a few dollars.
Egor
Forum Admin
Extreme Botter
*****

Karma: 365
Posts: 33926



WWW
« Reply #47 on: August 22, 2012, 10:13:31 PM »

512 is nowhere near enough ram for a VM for poker-botting

you need 1 gig at the very minimum
Logged

Please do not PM me about license issues or help stuff - email me or use the Help board. Thanks! -Egor
BeefHead
Confident Newbie
**

Karma: -5
Posts: 89



« Reply #48 on: August 28, 2012, 01:22:42 AM »

Hello all did anyone work out the bot not folding ? Site 770poker window xp. Egor did you still want screen shots sent if not working? Thank you
Logged

Welcome to the greatest game of all time MX Simulator have you got what it takes to be a pro.
Egor
Forum Admin
Extreme Botter
*****

Karma: 365
Posts: 33926



WWW
« Reply #49 on: August 28, 2012, 03:05:08 AM »

bot is playing fine at speed poker in all recent versions, make sure you have one

also make sure you are not trying to do something weird and funky like using a dual monitor
Logged

Please do not PM me about license issues or help stuff - email me or use the Help board. Thanks! -Egor
BeefHead
Confident Newbie
**

Karma: -5
Posts: 89



« Reply #50 on: August 28, 2012, 04:02:00 AM »

Lol ok egor you got me. I do run dual monitors i did.nt think to try just one because everything else is fine running dual. Im having a bit of a hard time getting my hopper to work right and i thought that may of been the dual setup but did.nt fix anything by just using one. Well thank you for the help hopefully that is all it is.

well did'nt fix it still times out anyway not that big on it. may look more into it later
« Last Edit: August 28, 2012, 12:41:22 PM by BeefHead » Logged

Welcome to the greatest game of all time MX Simulator have you got what it takes to be a pro.
pinky
Confused Newbie
*

Karma: 2
Posts: 46


« Reply #51 on: August 28, 2012, 03:29:37 PM »

question, got mine running ok, but the great thing about this game is the quickness to move away from a bad hand and on ipoker thats F1, is there a way to code bot to leave (fold ) a hand quicker and move on ?
Logged
Egor
Forum Admin
Extreme Botter
*****

Karma: 365
Posts: 33926



WWW
« Reply #52 on: August 28, 2012, 05:22:45 PM »

no - this is already covered in this thread - the bot does not read the situation (including its cards) until it is the bots turn to act
Logged

Please do not PM me about license issues or help stuff - email me or use the Help board. Thanks! -Egor
Mongo
Confident Newbie
**

Karma: 4
Posts: 58


« Reply #53 on: August 28, 2012, 07:55:57 PM »

Egor, Poker770 and Speed Poker works now fine with 6.5.2 thanks
Logged
Excalibur1975
Confident Newbie
**

Karma: 6
Posts: 73


« Reply #54 on: September 10, 2012, 10:20:26 AM »

hi all

Just wanted to say that having had problems playing speed poker for the last couple of updates it is now working perfectly!!!

Just got a couple of questions though!

How many tables should I be able to play On SP? at the moment I can get 4 tables running happily but when I get a 5th table going the others seemed to stop playing so is for tables the maximum?
Do I need a certain profile to make best use of SP?

On Friday and Saturday I made about 1200 WH points which if my maths is correct should result in $40 in Rake (approximately) from two, four hour sessions.. With my 57% rate back deal I should be on for about $22 of that. I was playing at 4 NL so nothing major. Hopefully by the end of the month I will have made about $150 in Rake so Should get back just under $100. I am not playing every day as my bot runs on my main computer and the William Hill is a European website so the prime times are the evenings and early afternoon. Eventually I will get a VM to help out with this but it is not on my priority list at the moment.

Thanks very much MS and Egor for sorting out my problem on speed poker!
Logged
cannotdecide
Botter
***

Karma: -13
Posts: 154


« Reply #55 on: September 10, 2012, 12:41:06 PM »

That sounds high at 4nl.
 Its WH points that are important for rake, not the WHA points which are the rake points multiplied by your bonus vip level, just double check
Logged

Sun, Sea and Sin Semilla
Excalibur1975
Confident Newbie
**

Karma: 6
Posts: 73


« Reply #56 on: September 10, 2012, 02:26:00 PM »

I can never Remember how To write the shorthand for cash Tables! I was playing .02/.04limit.

When you have got the 57% Rake back Deal you don't get the Signup bonus nor Do you get Your WH points Multiplied. You get a flat rate of WH Points so I have worked Out that for every hundred Points it Equates to Approximately $3.50.
Logged
SethUnter
Extreme Botter
*****

Karma: 87
Posts: 1016



« Reply #57 on: September 12, 2012, 10:52:03 PM »

When playing $0.02/0.05 speed poker (aka NL5 because the max buyin is 100 big blinds = $5) your rake paid will be somewhere in the region of $2.70 per 1000 hands.

If you want to work it out in points, it's 25 base points (not the fancy multiplied ones) per $ of rake paid
Logged

Have you tried turning it off, then on again?
beardeddragon
Serious Botter
***

Karma: 26
Posts: 528


« Reply #58 on: September 16, 2012, 01:28:59 PM »

for some reason at betfred speed poker, after 20 mins it starts freezing up and slowing down, i have to restart betfred and then it works ok again for another 20 mins. Anyone else get this? not sure if its a bot issue or site issue but im unable to try at the other ipoker sites.
Logged
Jack Jesse
Botter
***

Karma: 2
Posts: 106


Shanky Bonus Bots Rock!


« Reply #59 on: September 16, 2012, 04:50:33 PM »

Have same issues at Betfred it uses enormous amounts of memory then freezes.
Logged
Pages: 1 2 [3] 4 Print 
Shanky Technologies Poker Bot Support Forum  |  General Category  |  Discussion Board (Moderator: sngbot)  |  Topic: Speed Poker
Jump to:  


Login with username, password and session length

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!