Welcome, Guest. Please login or register.
April 14, 2021, 08:29:53 PM
Home Help Login Register
News:

Shanky Technologies Poker Bot Support Forum  |  General Category  |  Discussion Board (Moderator: sngbot)  |  Topic: Minted Poker Officially Supported 0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 3 4 Print
Author Topic: Minted Poker Officially Supported  (Read 32400 times)
Egor
Forum Admin
Extreme Botter
*****

Karma: 368
Posts: 34089



WWW
« on: November 09, 2011, 05:56:45 PM »

Version 6.1.8 of the Holdem Bot is now officially supporting Minted Poker (Everleaf network). These are the necessary option settings on the poker client:



Make sure you get the dealer chat set on everything as the default is on normal and you have to scroll up one to find everything, in addition to the options checked as above. All the settings on the rest of the tabs do not matter. It also does not matter which version of the poker client you download (custom avatar or real-people avatar), but the instant play version will not work.

Notes:

1. You need to post the first big blind yourself in cash games if you wait for the big blind. If you do not wait for the big blind it will be posted for you.

2. Omaha Bots not yet supporting this room. Looks like there is a bit of PLO (Omaha-Hi) action here.

3. The mouse cursor moves to the betting buttons before clicking here, like at UB. This can make multi-tabling a bit more challenging so it may be wise to wait for the big blind while getting settled at all the tables you want to play, then unchecking wait for big blind at all of them.

Known Issues still in Holdem Bot version 6.1.8

• When the bot recieves a raise command that would not be as high as a min-raise (usually because another player has made a raise larger than half of your stacksize) the usual betting button does not appear on the poker client screen and instead the min-raise button is the only raise option. The bot does yet handle this and ends up calling instead. MS is aware and working on it.

Rock n roll. Please make sure your settings are per the above image and please do not report the above known issues unless you have new information about them. When reporting bugs, please provide the following information:

-your OS
-table type played (6-max, etc)
-game type played (SNG, cash, etc)
-how many tables being played

 robot
« Last Edit: November 22, 2011, 06:36:53 PM by Egor » Logged

Please do not PM me about license issues or help stuff - email me or use the Help board. Thanks! -Egor
Egor
Forum Admin
Extreme Botter
*****

Karma: 368
Posts: 34089



WWW
« Reply #1 on: November 22, 2011, 06:40:36 PM »

Fixed in 6.1.8: Support for 4-person tables and incorrect opponent counts in tournaments fixed.

Not yet fixed: Using the alternative raise button in the min-raise spot when the usual raise button on the bottom right is not on screen (bot calls instead)

Thanks to all the beta-testers who helped with the previous versions!

 bowdown
Logged

Please do not PM me about license issues or help stuff - email me or use the Help board. Thanks! -Egor
Bottingiscool
Botter
***

Karma: -16
Posts: 138


Shanky Bonus Bots Rock!


« Reply #2 on: November 23, 2011, 12:37:10 AM »

Egor, how are rebuy MTTs?  does the bot take care of rebuys ? or are we going to need some else like bot commander for that ?
Logged
joesphnichole
Serious Botter
***

Karma: 39
Posts: 794


Shanky Bonus Bots Rock!


« Reply #3 on: November 23, 2011, 12:42:34 AM »

u need somthing else. the bot won rebuy in a mtt.if it was mei would sit there if you can and rebuy if needed or do a rebut right away and u should be good
Logged
SethUnter
Extreme Botter
*****

Karma: 87
Posts: 1016



« Reply #4 on: November 23, 2011, 01:03:05 AM »

Manual rebuy needed, keep sound on
Logged

Have you tried turning it off, then on again?
Bottingiscool
Botter
***

Karma: -16
Posts: 138


Shanky Bonus Bots Rock!


« Reply #5 on: November 23, 2011, 01:19:45 AM »

sound always needs to be on?  you saying for me to hear the rebuy sound or the bot actually needs sound?
Logged
joesphnichole
Serious Botter
***

Karma: 39
Posts: 794


Shanky Bonus Bots Rock!


« Reply #6 on: November 23, 2011, 01:21:07 AM »

nope the bot doesnt need sound. only you when its time to rebuy. hte bot can play with the screen off if i remember right so sound is only for you
Logged
Bottingiscool
Botter
***

Karma: -16
Posts: 138


Shanky Bonus Bots Rock!


« Reply #7 on: November 23, 2011, 01:35:15 AM »

ok, i kinda forget how to bot haha, its been 6 months since i have with UB , so i am gonna be like a noob again on minted
Logged
joesphnichole
Serious Botter
***

Karma: 39
Posts: 794


Shanky Bonus Bots Rock!


« Reply #8 on: November 23, 2011, 01:39:44 AM »

lol   np  have fun go win some $
Logged
SethUnter
Extreme Botter
*****

Karma: 87
Posts: 1016



« Reply #9 on: November 23, 2011, 02:04:12 AM »

That's funny. I'm old and I think of Beep Beep Roadrunner.
Logged

Have you tried turning it off, then on again?
joesphnichole
Serious Botter
***

Karma: 39
Posts: 794


Shanky Bonus Bots Rock!


« Reply #10 on: November 23, 2011, 11:06:04 PM »

i cant tell you this is not the easiest site to get money onto. when i finnaly get it there i hope is not worse to get it off
Logged
Egor
Forum Admin
Extreme Botter
*****

Karma: 368
Posts: 34089



WWW
« Reply #11 on: November 24, 2011, 06:37:19 PM »

Everleaf is in fact known for soft games actually (including cash games), perhaps the softest anywhere

...now that may have changed a little since they started the $1 max rake promotion, but my personal results in cash games while alpha and beta testing were quite good
Logged

Please do not PM me about license issues or help stuff - email me or use the Help board. Thanks! -Egor
coffeehound
Confused Newbie
*

Karma: 0
Posts: 2


« Reply #12 on: November 25, 2011, 10:09:35 AM »

Hi ,
Am having problems getting bot to run on minted, all setting as per manual and starting bot and site as admin. locks onto the game table but does not read cards, just asks if i started it in admin. Any suggestions?
Logged
Egor
Forum Admin
Extreme Botter
*****

Karma: 368
Posts: 34089



WWW
« Reply #13 on: November 25, 2011, 07:06:27 PM »

do you have dealer chat set to normal and not everything ?

it must be set to everything

it does not work with the instant play version of the poker room, you must use the downloaded version
Logged

Please do not PM me about license issues or help stuff - email me or use the Help board. Thanks! -Egor
coffeehound
Confused Newbie
*

Karma: 0
Posts: 2


« Reply #14 on: November 25, 2011, 07:24:35 PM »

Hi,
Thanks for the reply, yes had dealer set to everything and was using the downloaded version with avatars. It was on one of the steps tournaments.
Logged
Egor
Forum Admin
Extreme Botter
*****

Karma: 368
Posts: 34089



WWW
« Reply #15 on: November 25, 2011, 07:39:26 PM »

sounds more like a technical issue with the PC
Logged

Please do not PM me about license issues or help stuff - email me or use the Help board. Thanks! -Egor
arg64
Confident Newbie
**

Karma: 5
Posts: 92


Shanky Bonus Bots Rock!


« Reply #16 on: November 26, 2011, 12:28:32 PM »

Hi ,
Am having problems getting bot to run on minted, all setting as per manual and starting bot and site as admin. locks onto the game table but does not read cards, just asks if i started it in admin. Any suggestions?


Same here, doing it only on steps, mtts ok, and cashtables too.
Settings checked and ok.
Logged
beardeddragon
Serious Botter
***

Karma: 26
Posts: 528


« Reply #17 on: November 26, 2011, 02:18:48 PM »

works fine now for me except quite often the bot is misreading the stacksize from a different table, in other words the bot is connected to one table and is reading the cards fine and making all the correct moves etc, but the stacksize reading is incorrect , but matches the stacksize of another table running.
Logged
Egor
Forum Admin
Extreme Botter
*****

Karma: 368
Posts: 34089



WWW
« Reply #18 on: November 26, 2011, 07:02:57 PM »

interesting, thanks

step tournaments might need to be specifically supported by MS then
Logged

Please do not PM me about license issues or help stuff - email me or use the Help board. Thanks! -Egor
babybot
Botter
***

Karma: 2
Posts: 157


Shanky Bonus Bots Rock!


« Reply #19 on: November 27, 2011, 01:06:33 PM »

Default Profile: "Doodle 97", Action = fold force
Unable to verify cards, game state = 2
Turn: 2d 8s Ad 7s
in timer: players = 7, folds in game= 2, raises = 0, checks = 1, calls = 0, bets = 0, folds = 0
casino = Everleaf, game = No Limit Cash, BB = 0.04, Pot = 2 BBs, Stack = unknown, TI = 0 BBs
opponents = 5, position = middle
uninitalized action
Default Profile: "Doodle 97", Action = fold force
Unable to verify cards, game state = 3
Unable to verify cards, game state = 3
in timer: players = 8, folds in game= 2, raises = 0, checks = 1, calls = 0, bets = 1, folds = 0
casino = Everleaf, game = No Limit Cash, BB = 0.04, Pot = 4 BBs, Stack = unknown, TI = 0 BBs
Default Profile: "Doodle 97", Action = fold force
Unable to verify cards, game state = 3
TheMint wins $0.10 from main pot.
Opponent Stack Sizes now available


not working for me. this is at a 6 max table and its counting 8 players. all settings are correct.
Logged
Pages: [1] 2 3 4 Print 
Shanky Technologies Poker Bot Support Forum  |  General Category  |  Discussion Board (Moderator: sngbot)  |  Topic: Minted Poker Officially Supported
Jump to:  


Login with username, password and session length

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!