Welcome, Guest. Please login or register.
January 24, 2021, 11:57:38 PM
Home Help Login Register
News:

Shanky Technologies Poker Bot Support Forum  |  General Category  |  Discussion Board (Moderator: sngbot)  |  Topic: Pppoker beta testing thread 0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 Print
Author Topic: Pppoker beta testing thread  (Read 9023 times)
Poker8
Global Moderator
Serious Botter
*****

Karma: 30
Posts: 681

Shanky Bonus Bots Rock!


WWW
« Reply #20 on: June 08, 2019, 01:10:49 AM »

I cant get this working on my vm-  the application keeps crashing.  Nothing to do with the bot- it crashes when I try to play manually.  Anyone else having issues?  Did you resolve? 

I need something to make my noggin work! thumbsup
Logged
Poker8
Global Moderator
Serious Botter
*****

Karma: 30
Posts: 681

Shanky Bonus Bots Rock!


WWW
« Reply #21 on: June 08, 2019, 03:08:45 PM »

No go on VirtualBox. It installs, but does not start. I am dusting off and updating my VMWare VM. I will let you know how that goes.
Logged
tclckc
Experienced Botter
*****

Karma: 5
Posts: 289


Shanky Bonus Bots Rock!


« Reply #22 on: June 08, 2019, 03:25:52 PM »

Are you getting the video card driver error or something else?
Logged
Poker8
Global Moderator
Serious Botter
*****

Karma: 30
Posts: 681

Shanky Bonus Bots Rock!


WWW
« Reply #23 on: June 08, 2019, 04:17:57 PM »

On VirtualBox, I get no error message. Just nothing happens when I try to start the client. BTW I have read through all pages of the 2+2 forum for Pppoker. Even If I get this up and running, I will be very cautious about depositing with just any club. Undecided
Logged
tclckc
Experienced Botter
*****

Karma: 5
Posts: 289


Shanky Bonus Bots Rock!


« Reply #24 on: June 08, 2019, 05:14:00 PM »

Ya it's def risky.  I'll risk a 100 but no more if I can find one that looks good and will take me.  Looks like there is some worthwhile tournaments outside the clubs too. 

I can't get the app to launch any games on my vm.  It will register the tournament but not launch the poker table

On my computer running the demo it runs and connects, the bot plans one hand but then I got the "bot lens" error. 
Logged
Egor
Forum Admin
Extreme Botter
*****

Karma: 365
Posts: 33926



WWW
« Reply #25 on: June 08, 2019, 06:08:11 PM »

Can you guys use the web / flash based poker tables? Bot may work with them in modern browsers.
Logged

Please do not PM me about license issues or help stuff - email me or use the Help board. Thanks! -Egor
tclckc
Experienced Botter
*****

Karma: 5
Posts: 289


Shanky Bonus Bots Rock!


« Reply #26 on: June 08, 2019, 08:03:05 PM »

I googled this and can't figure out what you are referring to.  All I see is donload options.  Do you have a link?
Logged
Poker8
Global Moderator
Serious Botter
*****

Karma: 30
Posts: 681

Shanky Bonus Bots Rock!


WWW
« Reply #27 on: June 08, 2019, 10:58:07 PM »

Instructions for me also. Got it to work under VMWare,,, but it will not work.

window =  - PPPoker(26.0)
Set to 9 Max table
Poker window "" found, yoffset = 0, xoffset = 0
casino = PPPoker
chat window = 723E8
unable to get big blind
unable to get big blind
Logged
tclckc
Experienced Botter
*****

Karma: 5
Posts: 289


Shanky Bonus Bots Rock!


« Reply #28 on: June 08, 2019, 11:07:52 PM »

pretty sure 9 max isn't supported.  I got it running fine on my main computer- 6 max, but can't get it to work on my vm
Logged
Poker8
Global Moderator
Serious Botter
*****

Karma: 30
Posts: 681

Shanky Bonus Bots Rock!


WWW
« Reply #29 on: June 08, 2019, 11:16:19 PM »

 thumbsup I will stick to 6max. Have you tried VMWare?

Logged
Egor
Forum Admin
Extreme Botter
*****

Karma: 365
Posts: 33926



WWW
« Reply #30 on: June 08, 2019, 11:55:04 PM »

9-max tables not supported yet.
Logged

Please do not PM me about license issues or help stuff - email me or use the Help board. Thanks! -Egor
tclckc
Experienced Botter
*****

Karma: 5
Posts: 289


Shanky Bonus Bots Rock!


« Reply #31 on: June 09, 2019, 05:19:51 PM »

How did you get it to work on VMware?  when I click the application nothing happens-  no error or anything. 
Logged
Poker8
Global Moderator
Serious Botter
*****

Karma: 30
Posts: 681

Shanky Bonus Bots Rock!


WWW
« Reply #32 on: June 09, 2019, 09:24:28 PM »

 Did you try running the client as administrator?
Logged
tclckc
Experienced Botter
*****

Karma: 5
Posts: 289


Shanky Bonus Bots Rock!


« Reply #33 on: June 11, 2019, 04:57:15 PM »

Yup.  It's very strange.   I tried windows 10 and windows 8. On hyper v I get a video driver error.  When I enable the 3d video driver the app launches and will let me register for games but the table never open. On vmware  and virtual box I don't even get an error.  Nothing happens.   Everything seems to work fine on my computer just won't run on my virtual machine.   

Are you using workstation 15?
Logged
Egor
Forum Admin
Extreme Botter
*****

Karma: 365
Posts: 33926



WWW
« Reply #34 on: June 14, 2019, 07:10:37 PM »

Hey guys we need access to an account (that has some money in it) in order to complete 9-max table support.

According to MS the only 9-max tables he can find are "global MTTs" but he doesn't have access.

Anyone willing to help please email us account log-on details and any instructions on how to find the MTTs (or other 9-max tables if they exist): BonusBots@yahoo.com

 thanks bowdown
Logged

Please do not PM me about license issues or help stuff - email me or use the Help board. Thanks! -Egor
Egor
Forum Admin
Extreme Botter
*****

Karma: 365
Posts: 33926



WWW
« Reply #35 on: June 25, 2019, 05:51:29 PM »

9-Max tables now supported in 9.7.2

 party
Logged

Please do not PM me about license issues or help stuff - email me or use the Help board. Thanks! -Egor
Egor
Forum Admin
Extreme Botter
*****

Karma: 365
Posts: 33926



WWW
« Reply #36 on: July 28, 2019, 07:24:21 PM »

Holdem Bot 9.7.7 has been posted.

PPpoker re-support for latest software change. User manuals not yet updated to reflect the fact that:

A) HoldemBot.exe file must be renamed! for use here
B) After renaming the bot, it must be opened to run as administrator!

Recommend renaming to a common program like Chrome, Notepad, or Outlook.

Get the new version here:

http://shankydownload.com/hedownload.htm
Logged

Please do not PM me about license issues or help stuff - email me or use the Help board. Thanks! -Egor
NattyLite
Confused Newbie
*

Karma: 0
Posts: 23


« Reply #37 on: July 30, 2019, 02:16:31 AM »

I set PPPoker to the correct size, but I am always told it is x=270 and y=480. Any ideas? Running trial btw.
Logged
Egor
Forum Admin
Extreme Botter
*****

Karma: 365
Posts: 33926



WWW
« Reply #38 on: July 30, 2019, 04:00:57 AM »

Never heard of that. Is something on your system resizing it?

You are using Holdem bOT 9.7.7 right?
Logged

Please do not PM me about license issues or help stuff - email me or use the Help board. Thanks! -Egor
IJustWantIn
Confused Newbie
*

Karma: 0
Posts: 3


« Reply #39 on: August 05, 2019, 10:47:40 PM »

Does anyone have good numbers using these profiles on PPPoker? Or are you using other profiles? Any help would be appreciated.
Logged
Pages: 1 [2] 3 Print 
Shanky Technologies Poker Bot Support Forum  |  General Category  |  Discussion Board (Moderator: sngbot)  |  Topic: Pppoker beta testing thread
Jump to:  


Login with username, password and session length

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!