Welcome, Guest. Please login or register.
September 19, 2018, 06:18:05 AM
Home Help Login Register
News:

Shanky Technologies Poker Bot Support Forum  |  General Category  |  Marketplace: Add-on Software and Services  |  Topic: Profile-Copying/Bot-Loading Batch File 0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] Print
Author Topic: Profile-Copying/Bot-Loading Batch File  (Read 1514 times)
johngr
Botter
***

Karma: 10
Posts: 173


« on: August 29, 2017, 06:21:54 AM »

I have written an old-school DOS errorlevel menu batch file to copy your choice of profiles to the default profile name that appears when you click Holdem > Read Profile. Rather than the tedious editing of "holdem_profile.txt" that you will attempt and fail at many times when already you have five bots running, you can just go with it, and... "okay then, load that one"... one click.

Steps:
1. copy the text below into a text editor and edit the appropriate bits which I have highlighted in red
2. make sure you get the file names right (and folder/directory if you have them in other than the default folder name)
3. save with the extension .bat (file type: "all files" or "batch file")
4. put the batch file in the same folder as the bot and send a shortcut to the desktop.
5. before executing the batch file, make sure you have backed up whatever profile you have with name, holdem_profile.txt

The batch file will load the bot if it's not already, otherwise, the already-loaded bot will ignore the further execution of itself, needing "new window" for another iteration.

The command line window will verify whether your profile was copied. You can remark out the PAUSE command if you want the window to close after the batch job is done.

Note: you need to have the bot or batch file set to automatically run as admin for the bot to run right with this batch file. If  neither is set up like that, you can still use the batch file to copy profiles but you'll have to run the bot first as you usually do.

=========BEGIN BATCH FILE TEXT================
CLS
@ECHO OFF
ECHO.                
ECHO          DOS BOT/PROFILE LOADING MENU          
ECHO.
ECHO.
ECHO        1=Millenium
ECHO        2=lion
ECHO        3=Minestacker
ECHO        4=KGB
ECHO        5=Donkey
ECHO        6=your profile name
ECHO        7=your profile name
ECHO        8=your profile name
ECHO        9=your profile name
ECHO.
ECHO.
ECHO.
rem the /C argument in the CHOICE command below should have so many sequential single-digit numerals as profile choices to avoid file not copying with wrong data entry. Leave menu items blank that are not in use.
CHOICE /N /C:123456789

If ERRORLEVEL ==9 GOTO NINE
If ERRORLEVEL ==8 GOTO EIGHT
If ERRORLEVEL ==7 GOTO SEVEN
If ERRORLEVEL ==6 GOTO SIX
If ERRORLEVEL ==5 GOTO FIVE
If ERRORLEVEL ==4 GOTO FOUR
IF ERRORLEVEL ==3 GOTO THREE
IF ERRORLEVEL ==2 GOTO TWO
IF ERRORLEVEL ==1 GOTO ONE
GOTO STARTBOT

:ONE
ECHO ON
copy c:\poker\data\millenium.txt c:\poker\data\holdem_profile.txt
@ECHO OFF
GOTO STARTBOT

:TWO
ECHO ON
copy c:\poker\data\lion.txt c:\poker\data\holdem_profile.txt
@ECHO OFF
GOTO STARTBOT

:THREE
ECHO ON
copy c:\poker\data\minestacker.txt c:\poker\data\holdem_profile.txt
@ECHO OFF
GOTO STARTBOT

:FOUR
ECHO ON
copy c:\poker\data\KGB.txt c:\poker\data\holdem_profile.txt
@ECHO OFF
GOTO STARTBOT

:FIVE
ECHO ON
copy c:\poker\data\donkey.txt c:\poker\data\holdem_profile.txt
@ECHO OFF
GOTO STARTBOT

:SIX
ECHO ON
copy c:\poker\data\yourprofile.txt c:\poker\data\holdem_profile.txt
@ECHO OFF
GOTO STARTBOT

:SEVEN
ECHO ON
copy c:\poker\data\yourprofile.txt c:\poker\data\holdem_profile.txt
@ECHO OFF
GOTO STARTBOT

:EIGHT
ECHO ON
copy c:\poker\data\yourprofile.txt c:\poker\data\holdem_profile.txt
@ECHO OFF
GOTO STARTBOT

:NINE
ECHO ON
copy c:\poker\data\yourprofile.txt c:\poker\data\holdem_profile.txt
@ECHO OFF
GOTO STARTBOT

:STARTBOT
rem Change filename below if bot is renamed to other than default.
c:\poker\data\holdembot.exe
PAUSE
EXIT
===========END BATCH FILE TEXT================
« Last Edit: August 29, 2017, 09:53:01 PM by johngr » Logged
Efu
Extreme Botter
*****

Karma: 113
Posts: 2601


the shanky breadandbuterland


« Reply #1 on: August 29, 2017, 06:05:46 PM »

 thumbsup thanks party
Logged

johngr
Botter
***

Karma: 10
Posts: 173


« Reply #2 on: August 29, 2017, 08:23:36 PM »

thumbsup thanks party

No problem. I'm going to see if I can incorporate a menu for switching back and forth between cash and tournament holdem.ppl files. Right now, I have two versions of the above with the additional dos commands,

copy c:\poker\data\holdem_tournament.ppl c:\poker\data\holdem.ppl
for the mtt version and

copy c:\poker\data\holdem_cash.ppl c:\poker\data\holdem.ppl
for the cash version.

If you want to incorporate that, just copy the cash ppl version to holdem_cash.ppl and get the mtt ppl version from www.bonusbots.com/mttppl.zip and rename it to holdem_tournament.ppl. Then, you add the commands above to the batch code in two different versions, right below :STARTBOT. Be sure to check when you run the bot that the correct default ppl version loaded.
« Last Edit: August 31, 2017, 07:17:15 AM by johngr » Logged
Pages: [1] Print 
Shanky Technologies Poker Bot Support Forum  |  General Category  |  Marketplace: Add-on Software and Services  |  Topic: Profile-Copying/Bot-Loading Batch File
Jump to:  


Login with username, password and session length

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!